Czyściwa kuchenne Tork dla gastronomii – jakość pozwalająca zmniejszyć wydatki

Czyściwa stojaki

Dozowniki na czyściwa – jakie są rodzaje i możliwości mocowania?

Recykling ręczników papierowych

News: Innowacyjna usługa Tork Circle Paper już dostępna!

Czysciwa Tork dla gastronomii

W branży gastronomicznej szczególnie ważne są kwestie czystości i bezwzględnej higieny – w trosce o bezpieczeństwo gości i personelu. Wybierając wyposażenie do kuchni koniecznie trzeba zwracać uwagę na to, z czego wykonane są produkty higieniczne, czy posiadają niezbędne certyfikaty dopuszczające do kontaktu z żywnością. Nie ma tu miejsca na zaniedbania – inwestycja w najlepszej jakości czyściwa to nie tylko bezpieczeństwo, ale też ułatwienie pracy zespołu i mniejsze wydatki! Poznaj czyściwa kuchenne Tork!

Wybierz czyściwa gastronomiczne, które doskonale radzą sobie ze zbieraniem rozlanych cieczy, wchłanianiem płynów i usuwaniem zabrudzeń – zapewnisz personelowi możliwość wykonywania swoich zadań z maksymalną wydajnością!

Czyściwa kuchenne Tork – produkty rekomendowane dla gastronomii

Tork Reflex czyściwa papierowe do średnich zabrudzeń – wielofunkcyjne papiery, idealne do wycierania rąk lub zabrudzeń na blatach kuchennych oraz do osuszania żywności. Dostępne w rolkach centralnego dozowania, w dwóch kolorach (biały, niebieski). Posiadają certyfikaty ekologiczne Ecolabel i FSC oraz certyfikat dopuszczający do kontaktu z żywnością.

Tork Reflex – czyściwa gastronomiczne do lekkich zabrudzeń – jednowarstwowe czyściwa w rolkach centralnego dozowania, certyfikowane, dopuszczone do użytku w branży gastronomicznej. Idealne do zadań wymagających lekkiego wycierania.

Tork ręczniki kuchenne – wyjątkowo chłonne, wydajne ręczniki kuchenne w roli. Każda rolka to aż 64 dwuwarstwowe odcinki ręcznika o długości 24 cm – niezastąpione do codziennej pracy w kuchni lub przy barze.

Zobacz wszystkie czyściwa do kuchni Tork>>

Czyściwa kuchenne Tork system reflex

System Tork Reflex rekomendowany dla gastronomii

Czy wiesz, że… System Tork Reflex ogranicza zużycie czyściwa papierowego nawet o 37%

Im lepsza jakość, tym większa wydajność i mniejsze zużycie – odpowiednio dobrane czyściwa kuchenne dla gastronomi nie tylko zapewnią bezpieczeństwo, ale też zmniejszą Twoje wydatki. Zalecamy, aby każde czyściwo miało odpowiednio dobrany dozownik, który ułatwi korzystanie z wkładu i jednocześnie ograniczy jego marnotrawienie – pracownicy będą mieć stały dostęp do czyściwa, a pobranie odcinka będzie szybkie i bezproblemowe!

Systemy dozowania gwarantują niższe zużycie i mniejsze wydatki! Rodzaj dozowników czy stojaków na czyściwa dobierz w zależności od wielkości kuchni, ilości pracowników i ich potrzeb – znajdź odpowiedni system dozowania, oszczędzaj czas i pieniądze! Więcej o systemie Tork Reflex do kuchni znajdziesz TUTAJ>>

Dozownik do czyściw Tork

Czyściwa kuchenne Tork – dobierz odpowiedni rodzaj dozownika do potrzeb zespołu

  • Ścienne – dozowniki do czyściw i ręczników centralnie dozowanych, niezbędne w każdym zapleczu kuchennym. Umożliwiają pobieranie czyściwa gastronomicznego jedną ręką, ograniczają ryzyko przenoszenia bakterii (pracownik dotyka tylko tego odcinka, którego użyje).
  • Przenośne – niezastąpione nie tylko w kuchni, ale też przy barze, ułatwiające pracownikom szybkie sprzątanie stołów i przygotowywanie ich dla kolejnych gości, z uchwytem do zawieszenia na krześle lub wózku.
  • Podłogowe (stojaki) – solidnie wykonane, wyposażone w kółka ułatwiające przemieszczanie, z możliwością montażu worka na odpady.
Dozownik na czyściwo ścienny

Kliknij w zdjęcie i zobacz wszystkie dozowniki na czyściwa gastronomiczne

Czy na pewno stać Cię na najtańsze produkty?

Zachowanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w lokalach gastronomicznych to nie tylko konieczność regulowana konkretnymi przepisami, ale też klucz do sukcesu biznesowego. Ponad 55% osób unika restauracji, w których panuje niski poziom czystości i higieny, a aż 92% osób czyta opinie w sieci przed wybraniem restauracji. Oznacza to, że każde niedociągnięcie w tym zakresie może skończyć się mniejszymi obrotami, a w konsekwencji doprowadzić do upadku lokalu.

Najwyższe standardy czystości i higieny zapewniają produkty certyfikowane – to one gwarantują bezpieczeństwo gości. To dzięki nim możesz zapewnić optymalne warunki w kuchni i na zapleczu, ułatwić personelowi pracę i zachowanie najwyższych standardów. Zmniejszysz ryzyko przenoszenia się drobnoustrojów, zakażenia żywności.

Zobacz wszystkie czyściwa do kuchni Tork>>